Antalya Süper Amatör Lig’in 19. hafta maçında Kaş Kınıkspor, deplasmanda oynadığı maçta Lara Futbol Eğitim Merkezispor’u 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.
   Antalya Zeytnköy 4. Nolu Saha’da oynanan maçı, İbrahim Güner, Kadir Akıllı, Ertan Başyiğit hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kaş Kınıkspor’un vuruşu ile başladı. Çok soğuk ve rüzgarlı bir havada oynanan maçta, futbolcular top tutmakta, akın yapmakta zorlandı. Maçın ilk tehlikeli atağı Kınıkspor’dan geldi. Maçın 20. dakikasındaki Kınıkspor atağında, sağdan yapılan ortaya Ege vurdu. Top rüzgarın da etkisi ile auta gitti. Maçın 33. dakikasındaki Kınıkspor atağında, Ekrem’in soldan yaptığı ortaya kafayı vuran Ege takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü attı.  Maçın ilk yarısı 1 -0 Kaş Kınıkspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
   İkinci ayrıda atak olan taraf Kaş Kınıkspor oldu. Ancak şiddetli rüzgar nedeniyle takımlar pozisyon bulmakta zorlandı. 63. Dakikadaki Kınıkspor atağında Ruhşen’in ortasına Ege vole ile vurdu. Lara kalecisi Emre aynı güzellikte gole izin vermedi. 75. Dakikdaki Lara atağında Ali uzaktan topa çok sert vurdu. Kınık kalecisi Anıl kurtardı. Maçın son dakikasında hakeme şiddetli itiraz eden Laraspor’dan Samet kırmızı kartla oyun dışı kaldı.  Maçta ilk yarıda atılan golle, Kaş Kınıkspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Kaş Kınıkspor aldığı bu galibiyetle puanını 27’e çıkararak ligte 6. sırada yer aldı. Laraspor ise 19 puanda kaldı. Ligte 9. sırada yer aldı.
   Maçta, Laraspor’dan Sadık ve Arif, Kaş Kınıkspor’dan Ege, Maruf ve Anıl sarı kart gören futbolcular oldu.
 
Editör: TE Bilisim