Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Patara, İngiltere’nin başkenti Londra’da kapılarını açan  “Londra Turizm Fuarı’nda” tanıtılıyor.

   Dört gün süren Londra Turizm  Fuarı’nda, Kaş Patara  Kültür ve Turizm  Derneği stand açtı. Patara Kültür ve Turizm  Derneği’ni fuarda, dernek üyeleri olan turizmciler, Arif Kılıcan, Kazım Akay ve Mesut Kırca temsil ediyor. Patara Standı’na gelenlere, Patara Antik Kenti’ni, Patara Plajı’nı, Kaş’ı,  Patara’da yapılabilecek  turizm olanaklarının tanıtıldığı, broşür, kitap ve CD’ler hediye ediliyor. Patara’nın otelleri, pansiyonları, alternatif turizm olanakları tanıtılıyor. Patara Antik Kenti ve Patara Plajı hakkında bilgilendirme yapılıyor.

    Fuarla ilgili olarak  Patara Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Arif Otlu yaptığı konuşmada”Patara Kültür ve Turizm Derneği olarak beş yıldır, Londra Turizm Fuarı’na katılıyoruz. Öncelikle Patara, Kaş ve Kalkan’ın tanıtımını yapıyoruz. Londra Turizm Fuarının ardından Almanya’daki Münich ve Berlin Turizm Fuarları’na katılacağız. Çünkü bizim töremize gelen yabancı turistler, büyük çoğunlukla Alman ve İngiliz. Yapacağımız tanıtım atağı ile, yeniden bölgemize İngiliz ve Alman turistleri getirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim