Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan tarafından Kaş’ın Kınık Mahallesi’nde kahvaltılı program düzenlendi.
Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan Kaş İlçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde verdiği kahvaltıda Kınık sanayi sitesi esnafıyla Kaş Kaymakamı, Kaş Belediye Başkanı başta olmak üzere ilçe siyasi parti başkanları ve sivil toplum örgütlerini bir araya getirdi.
Kaş İlçesine bağlı Kınık Mahallesi sanayi sitesinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, Kaş Kaymakamı Bülent Karacan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, Kaş CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Kaş Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve esnaflar katıldı.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş programda esnaflara yaptığı konuşmada, Kaş’ın Kınık Mahallesi ticari merkez olma yönünde hızla ilerliyor. Kınık’ta yurtların yapıldığını ve hal inşaatının başladığını hatırlatan Başkan Ulutaş, bölgenin çekiciliğinin sürdüğünü kaydederek, buradaki seralar ve yerleşim ile ekonomik döngünün varlığına dikkati çekti. Spor tesislerinin modernizasyonu gerektiğini belirten Başkan Ulutaş, sosyal donatım anlamında da bazı eksikliklerin var olduğuna işaret ederek, burada millet bahçesi yapılması için çalışma ve gayret içinde olduklarını ifade etti. Kınık’ta sanayi esnafının fikir ve görüşlerini de alan Başkan Ulutaş, “Sanayi etrafının çevrilmesiyle ilgili çalışma yapalım. Sanayideki boş bulunan dükkanların durumunu da değerlendirelim. Ortak akılla bu süreci yöneteceğiz.” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim