"Kaş Sevdalılarına Dava Aşklarına"

15 Temmuz'da Türk Milleti, bu ülkeyi bölmek isteyen saldırganlara karşı  Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur.
Türkiye, artık yeni bir döneme girmiştir. Bu güzel ülke, artık, 15 Temmuz öncesinden daha güçlü bir demokrasiye, vatanını koruma konusunda daha güçlü bir iradeye sahiptir.
15 Temmuz Gecesinde kendilinden kurulan Cumhur İttifakı sayesinde; Halk Oylamasına gidilerek  Halkımızın EVET demesiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçilmiş, 24 Haziran Seçimlerinde  MHP'nin destek vermesiyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin İlk Cumhurbaşkanı Seçilmiştir.
 
Milliyetçi Hareket Partisi 2014 Kaş Yerel Seçimlerinde (10.668) %30.20 oranında oy alarak çok az bir farkla secimi kaybetti.
Kaş'ta  Mart 2019 Yerel Yönetimler seçiminde seçimin favorisi MHP 'dir.
İlçe ve İl Teşkilatımızın ortak belirleyeceği, Genel Merkezimizin onayı ile belirlenecek adayımız  ile sahaya birlik ve beraberlik içerisinde indiğimiz zaman bu görülecektir.
Evet son genel seçimlerde MHP nin oy oranı Kaş ilçesinde  düşmüş olabilir. Yerel seçim atmosferi çok farklıdır.
Atatürkçü ve Milliyetçi Halkımızın yaşadığı Kaş'ta MHP her zaman seçimlerin favorisidir.
Kırılganlıklar, kızgınlıklar yaşanmış olabilir. Her zaman olacaktır da. Bunlar her siyasi partide yaşanan sıkıntılardır.
Bu dönem kırgınlıkların bitmesi gereken bir beraber ve diri olunması gereken bir zamandır.
Kaş Yerel Yönetimler  Tarihinde bir ilkin gerçekleştirildiği ,3 Hilal Sancağı'nın  dikme vaktinin geldiği vakittir.
Partimize emek vermiş, gönül vermiş, sevgi ve saygı duyan herkesin toplanma vaktidir.
Ülkemizin bekası için Ülkemizin en sıkıntılı dönemlerinde ülke genelinde MHP'nin tavrı duruşu nasılsa, Kaş'mızda da MHP'ye bu dönemde ihtiyaç vardır.
Ülke genelinde olduğu gibi Kaş İlçemizin de sigortası ve kilit partisi MHP'dir.
Gönül vermiş, emek vermiş, sevmiş, saygı duymuş her Kaş'lı hemşehrilerimizin  kızgınlık ve kırgınlıklarını bir tarafa bırakarak Kaş'ta MHP çatısı altında toplanmaya, bir olmaya, beraber olmaya, diri olmaya davet ediyorum.
 
Bir Destek de Sen ver.
"Bir çiçekle bahar olmaz ama.
Her bahar bir çiçekle başlar."
 
Allah'a emanet olun.
Sevgi,Saygı ve Hürmetlerimi Sunuyorum.

Ayhan Yıldırım
Editör: TE Bilisim