Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara yeni yıl müzik dinletisi etkinliği düzenlendi. 

Kaş ilçesi’nde Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği tarafından her yıl yeni yıl öncesi yapılan  geleneksel yılbaşı etkinliği kapsamında Müzik dinletisi proğramı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendi.

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı  Munise Ozan  yaptığı konuşmada” Doğadan koptuk. Betona adeta tapıyoruz. Doğa çevre düşmanı olduk. Adeta doğa  ve çevre düşmanı olan canavara dönüştük. Kaş’ın doğallığını korumaya çalışıyoruz. Doğayı korumak, çevremize sahip çıkmak ve gelecek nesillere de aynı güzellikleri aktarmak hepimizin görevidir. Yeni yılın herkese hayırlı olmasını, güzel günler getirmesini, herkesin birey olarak kendi yaşam alanlarına sahip çıkmasını diliyorum. 2019, çevreye duyarlılığın daha çok arttığı bir yıl olsun. Kaş’ı betona boğmayalım. Başka Kaş yok.” dedi.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen müzik  dinletisi programına Kaşlı vatandaşların yanı sıra turistik ilçeye 4 günlük yeni yıl tatili için gelen yerli ve yabancı turistler ilgi gösterdiler. Bazıları Cumhuriyet Meydanı’ndaki müzik dinletisi proğramını ayakta bazıları ise çay bahçeleri, kafelerde oturarak, yiyecek ve içecek içerek takip ettiler. Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği’nin düzenlediği müzik dinletisini bangoda Mete Turan, akustik gitarda Sercan Usturumcalı ve kemanda Selin Sağbaş tarafından müzik dinletisini izlemeye gelenlere unutamayacakları müzik şöleni sundular. Solistler ‘kimler geldi kimler geçti',‘anlamazdın',‘yalancı bahar', ‘tek başına', ‘öyle sarhoş olsam ki', ‘kaç yıl geçti', ‘ele güne karşı' gibi eserleri seslendirerek, müziksever vatandaşlar tarafından ayakta  alkışlandılar.
 






 
Editör: TE Bilisim