KAŞ TURİZM VE TANITMA DERNEĞİ’NİN OLAĞAN GENEL KURULU 2 ARALIK PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
 Kaş’ın en eski ve en büyük sivil toplum örgütü Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, olağan genel kurulu toplantısı sebebiyle 2 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Kaş Belediye Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek yeni yönetim kurulu üyelerini belirleyecek.
 Kaş ve çevresinde 1991 yılından beri faaliyette olan Kaş’ın en eski ve en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olan  Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği, olağan genel kurul toplantısı için bir araya geliyor. Başkanlığını Dr. Munise Ozan’ın, başkan yardımcılığını ise Ramazan Kavalcı’nın yürüttüğü dernek, 2 Aralık saat 14.00’te Kaş Belediye Toplantı Salonu’nda toplanarak derneğin yeni yönetimini belirleyecek. Olağan genel kurul toplantısı için Kaş Aydın Haber’e konuşan Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Dr. Munise Ozan, “Yönetime devam etmek isteyen arkadaşlarımız ve yönetime girmek isteyen yeni arkadaşlarımız oluyor. Biz de yeni bir yönetim hazırladık. Toplantımızda hem faaliyet hem de mali raporlarımızı sunacağız ve oylamaya geçeceğiz. Yönetim olarak birkaç arkadaşımızla beraber yeni bir liste hazırladık. Birçok projemizin ve davalarımızın devam etmesi nedeniyle yönetime tekrardan adayız. Diğer aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Çevrecilerle ve Kaş severlerle beraber 6-7 yıldır Kaşımız ve doğamız için mücadele ediyoruz. Herkes nasıl mücadele ettiğimizi biliyor. Takdir edenlerin desteğini bekliyoruz” dedi.
Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 2 Aralık Pazar günü, saat 14:00’de Kaş Belediye Toplantı Salonu’nda yapılacak.
GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ
1-Açılış ve Yoklama
2-Divan Teşkili, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması, 
3-Yönetim Kurulu Faaliyet  Raporu Okunması, ibrası
4-Denetleme Kurulu Raporunun Okunması, İbrası
5-Raporlar üzerine görüşme
6- Gelecek Dönem Tahmini Bütçenin Okunması, İbrası
7-Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi
8-Denetim Kurulu Asil ve Yedek  Üyelerin Seçimi
9-Dilek ve Temenniler
10-Kapanış
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim