Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yapılan Ulusal Cimnastik Şenliğinde Antalya’yı temsil eden Kaşlı minik Berfin Korkmaz’ın üçüncü olması Antalya ve Kaş’ta sevinç yarattı.
Balıkesir’in Karesi İlçesi’nde yapılan Ulusal Cimnastik Şenliğine 11 ilden, 30 kulüp ve 493 sporcunun katıldı. Antalya’yı temsil eden Kaş Atatürk İlköğretimokulu 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki minik Berfin Korkmaz minikler ketogorisinde 3. olması başta ailesi olmak üzere öğretmenleri, öğrenci arkadaşları ve Kaşlı vatandaşlar tarafından tebrik ve teşekkür edilen Korkmaz yarışmalara kendi imkanlarıyla hazırlandığını belirterek, yetkililerden destek istedi.   

Balıkesir Karesi’de düzenlenen Ulusal Cimnastik Şenliğinde 3’üncü olan Minik Berfin Korkmaz’ın ailesi yarışmada yanlız bırakmayarak destek verdiklerimi söyleyen ve  Kaş’ta Can Baba olarak tanınan Mehmet Korkmaz yarışmayla ilgili olarak yaptığı konuşmada” Ulusal Cimnastik Şenliği Balıkesir İlinin Karesi Kaymakamlığı koordinesinde Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü, Cimnastik İl Temsilciliğinin ortaklığında yapıldı. Gençlerin yarışma heyecanı yaşamaları, centilmenliği, fair play duygusunun öğrenmeleri için farklı illerden yüzlerce çocuk Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Şehit Turgut Solak Spor Salonunda kıyasıya yarışarak, yeteneklerini sergilediler. Şenlikte veliler ile minik cimnastikçilerin heyecanı ve mücadelesi görülmeye değerdi. Böyle bir organizasyonun yapılması dolayısıyla kızımızın Antalya’yı temsil etmesi bizleri gururlandırdı.  Kızımız Berfin yarışmada Antalya’yı bir Kaşlı olarak temsil etmesi ve yarışmada üçüncü olması başta ailesi olarak bizleri, Antalya ve Kaşlıları çok sevindirdi. Kızımız bu yarışmaya kendi imkanlarıyla hazırlandı. Yetkililerden tek isteğim destek olsunlar ”dedi.
 
Editör: TE Bilisim