KAŞ’TA 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK
Kaş’ta Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs Perşembe Günü Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10:00’da yapılacak sade törenle kutlanacak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  etkinlikleri Kaş’ta Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek törenle kutlanacak. 19 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri dolayısıyla saat 10:00’da Atatürk Anıtı'na Kaş İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenk sunulacak. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylenecek. Gençlik ve Spor Kaş İlçe Müdürü Yılmaz Kurt tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması yapılacak. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunacak. Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata’ya cevabı Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından okunacak. Merkez İlk-Ortaokulu öğrencisi ve velisi tarafından viyolonsel ve piyano gösterisi yapılacak. Kaş Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının hazırlamış olduğu jimnastik gösterisi yapılacak. Boks antrenörü Sibel Hazar yönetiminde 2 öğrenciyle birlikte gösterisi. Kaş İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından solo dans gösterisi sergilenecek. Kaş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Usta Öğretici Gökhan Acarer yönetiminde Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sergilenecek. Etkinlikler kapsamında Karete gösterileri, Liseler arası Kız ve Erkek kategorileri Kaş Çukurbağ Yarımadası İnceboğaz Mevkinde start alacak ve  Cumhuriyet Meydanında sona erecek 19 Mayıs Koşuları yapılacak. 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü, 19 Mayıs Fener Alayı, 19 Mayıs Eğlencesi, konserler, Tekne turları, Genç Temalı Oryantiring Yarışı, Kalkan’da Satranç Turnuvası yapılacak. Cumhuriyet Meydanındaki Etkinlikler Gençlik Haftası Yarışmalarına katılan ve dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle tören sona erecek.
KAŞ CADDE VE SOKAKLARDA 19 MAYIS COŞKUSU
Kaş Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kaş ilçesi’nin Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere cadde ve sokakları dev Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleri ile süsledi. Özellikle Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Bulvarıyla birlikte ilçenin cadde ve sokaklarını Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle oluşan manzara vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni topladı.
KAŞ YAT LİMANINDA TEKNELER TÜRK BAYRAKLARI VE ATATÜRK POSTERLERİYLE DONATILDI
Kaş Yat Limanındaki tekneler başta olmak üzere günübirlik turist taşıyan tekneler ve dalgıç tekneleri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle donatıldı. Özellikle Kaş Yat Limanında merhum Hasan Kırbaş’a ait Anemon adlı dalış teknesi her bayramlarda olduğu gibi bu yılda kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dalış teknesini dev Türk Bayrağı ve Atatürk Posterinin yanı sıra Türk Bayraklarıyla donatarak vatandaşların beğenisini ve takdirini kazandı.  
KAŞ KÜLTÜR EVİNDE RESİM SERGİSİ
Kaş’ta Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından resim sergisi açılacak. 19 Mayıs Perşembe günü saat 11:00’de Kaş Kültür Evin’de ilçe protokolü ve vatandaşların katılacağı Resim Sergi’nde Kaş İlçe İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri eğitim öğretim yılı içersinde yaptıkları el emeği göz nuru eserler sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Yetkililer 19 Mayıs Perşembe günü açılacak olan Resim Sergisine dütün vatandaşları davet ettiler.
 
 
 
  
 
Editör: TE Bilisim