8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş çiçek dağıttı
  Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediye ile diğer kurum ve işletmelerde çalışan kadınlara çiçek verdi. Başkan Mutlu Ulutaş, belediyede çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak çiçek verdi. Başkan Ulutaş ilçedeki diğer kurum ve işletmelerde çalışan kadınları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutlayarak, çiçek takdim etti. Başkan Ulutaş, yaptığı konuşmada, “Sevgileri, emekleri ve fedakarlıklarıyla hayatımıza anlam ve değer katan tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.
KAŞ CUMHURİYET MEYDANINDA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
 Kaş İlçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yapılan etkinliklerle kutlandı. Kaş Belediyesinin katkılarıyla birlikte Kaş Cumhuriyet Meydanında çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliğe Kaş İlçesinde vatandaşlar etkinliğe katıldı. Özellikle Kaşta yaşayan kadınlar tarafından yapılan sergiler dikkat çekti.
  Kaş Belediyesi başta olmak üzere Kaş Kent Konseyi, Kaş Turizm Derneği başta olmak üzere Çeşitli Dernekler etkinliğe katılarak etkinlik coşkun bir festivale dönüştü. Ayrıca Kaş Belediyesi tarafından halka Keşkek dağıtılarak 8 Mart Dünya Kadınlar günün anlamına özgü şekilde etkinlik kutlandı.
       Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”:Kadınlarımız hayatın her yanında bulunmaktadır. Kadınlarımız bizim her zaman baş tacımızdır. Evde, işte, siyasette, ticarette daha doğrusu hayatın her alanında bulunmaktadırlar. Kadın ve Erkek eşitliğini her zaman savunuyoruz ve benimsiyoruz. Belediye olarak günün anlam ve önemine binaen 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”dedi.
     Kaş Kent Konseyi Başkanı Av. İsmail Gökçe ise yaptığı konuşmada”Kadınlarımız bizler için önemli, hayatımızın bir parçası, doğuran, doyuran ve üreten olarak hayatımızın her yanında yer almaktadır. Kadın Meclisimiz olarak Kadınlarımıza ilişkin ihtiyaç ve sorunlarını ele alıp çözümler üretiyoruz. Elbette kadınlarımızın sorunları biliyoruz. Bu vesile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz”dedi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kaş Cumhuriyet Meydanında Üretken kadınlar Sergisi açlıdı.
 
Editör: TE Bilisim