Antalya’nın Kaş İlçesi girişindeki Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker ve Kaşlı Onbaşı Yusuf Ziya Erdil anısına oluşturulan hatıra ormanına, Kaş Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım yapıldı. Ormanın kuruluşuna öncülük eden Merkezi Antalya’da bulunan Akdeniz Gençlik Sanat Araştırma ve Eğitim Derneği, bir teşekkür mesajı yayımladı.
   Kaş’ın Demre yönündeki Bayındır Kavşağı’ndaki Topçu Yüzbaşı  Mustafa Ertuğrul Aker ve Onbaşı  Çavuş Yusuf Ziya Erdil anısına, 50 hektarlık alanda Kaş  Orman İşletme Müdürlüğü tarafından “Hatıra Ormanı” oluşturulmuştu. Hatıra Ormanı’nda, 36+ 1 şehidin anısına her şehit için üçgen şeklinde üçer ağaç dikilmişti. 3 yaşına gelen ve çoğunluğu selvi olan ağaçların bakımı, Kaş Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Alanda ot ve çalı temizliği yapıldı. Ağaçlar sulandı ve budandı. Alan temiz hale getirildi.
  Alan temizliği için kısa adı AKSAN olan Antalya Gençlik Sanat Araştırma ve Eğitim Derneği tarafından bir teşekkür mesajı yayımlandı. Mesajda; kahraman Türk Topçusu Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker ve silah arkadaşları tarafından 9 Ocak 1917 tarihinde Kaş İlçesi’nde dünyanın ilk uçak savaş gemisi olan Been My Green batırılışının ve Kaşlı Onbaşı Yusuf Ziya Erdil’in Çanakkale’de İtalyan donanmasının geçişine izin vermemesinin anısına kurulan Hatıra Ormanı’nın bakımı, Kaş Orman İşletme Müdürlüğü’nün kahraman ormancıları tarafından yapıldı. Fedekar Türk ormancılarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz dendi.
 
 
Editör: TE Bilisim