KAŞ'TA SERALARI SU BASTI
 Kaş İlçesinde sağanak nedeniyle bazı seraları su bastı. Meteorolojinin Antalya için kuvvetli sağana uyarısının ardından Kaş’ın Özellikle Kınık ve Ova Mahallesi’nde aralıklı yağış hayatı olumsuz etkiledi.
Sağanak dolayısıyla seraların bulunduğu alanlarda göletlerin oluştuğu, bazı seralardaki ürünlerin zarar gördüğü öğrenildi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın Talimatıyla ekipler bölgede çalışma başlattı.
Antalya genelinde etkili olan yağış, batı ilçelerinde zaman zaman kuvvetli sağanağa dönüştü. Sağanak Kaş ilçesinde yaşamı olumsuz etkiledi. Kınık, Yeşil köy ve Ova mahallelerinde yağış sonrasında seraların bulunduğu alanlarda su birikintileri oluştu, bazı seraları su bastı. Su baskını nedeniyle seralardaki mahsuller zarar gördü. Kaş Belediyesi ekipleri bölgede çalışma başlattı.
KAŞ’TA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
Kaş İlçesi’nde pazartesi günü etkili olan sağanak nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı, rögar kapakları yerinden çıktı. Vatandaşlar su birikintileri arasında yolun karşısına geçerken zorlandı. Kaş’ta öğle vakti başlayan sağanak, akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Bazı mahallelerde şiddetli yağmur nedeniyle rögar kapakları yerinden çıktı. Rögarların tıkanması nedeniyle suyun taştığı gözlendi. Vatandaşlar sağanak altında yürürken zor anlar yaşadı. Kimileri, su birikintileri arasında yolun karşısına geçmeye çalışırken zorlandı. Nehri andıran caddelerde ilerlemeye çalışan araçlardan bazıları arıza yaparak yolda kaldı. Kaş İlçe merkezinde ve mahallelerinde sağanak etkili oldu.
KAŞ'TA SERALARI SU BASTI
Antalya genelinde etkili olan yağış, batı ilçelerinde zaman zaman kuvvetli sağanağa dönüştü. Sağanak Kaş ilçesinde yaşamı olumsuz etkiledi. Kınık ve Ova mahallelerinde yağış sonrasında seraların bulunduğu alanlarda su birikintileri oluştu, bazı seraları su bastı. Su baskını nedeniyle seralardaki mahsuller zarar gördü. Kaş Belediyesi ekipleri bölgede çalışma başlattı.
kaş belediye başkanı ulutaş’tan geçmiş olsun ziyareti
Kaş Belediyesi ekipleri su baskını yaşanan bölgede çalışma
Kaş Belediyesi ekipleri su baskını yaşanan bölgede çalışma gerçekleştirdi
Antalya’nın Kaş ilçesinde zaman zaman kuvvetli sağanağa dönüşen yağış etkili oldu. Kaş Belediyesi ekipleri su baskını yaşanan bölgede çalışma yaptı. Kaş’ın Kınık ve Ova Mahallesi’nde kuvvetli yağış sonrası su baskını nedeniyle bazı seralarda mahsuller zarar gördü. Seraların bulunduğu alanlarda su birikintileri oluştu. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatıyla ekipler bölgede çalışma gerçekleştirdi. Seralara giren ve alanlarda yer yer 1 metreyi bulan su, kepçelerin yardımıyla tahliye edildi.
BAŞKANDAN AŞIRI YAĞIŞDAN DOLAYI ZİYARET
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş sağanak yağıştan zarar gören Kınık ve Ovalı çiftçileri ve seracıları bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.  Başkan Ulutaş, su baskını nedeniyle zarara uğrayan üreticileri ziyaret etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ova ve Kınık Mahallelerimizde aşırı yağışdan dolayı seraları zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim beterinden korusun”dedi.
Kaş ziraat odası başkanı RAMAZAN SÜER: ÇİFTÇİLERİMİZE VE SERACILARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN
Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer Pazartesi günü Kaş ve Mahallelerinde etkili olan aşırı yağmur ve beraberinde dolu ve fırtına nedeniyle ilçenin Kınık, Ova ve Yeşilköy Mahallelerinde zarar gören çiftçi ve seracı üreticilerine geçmiş olsun dedi.
Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer yaptığı açıklamada”Tüm çiftçi kardeşlerimize ve seracılarımıza geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.  Çiftçimiz perişan” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilisim