KAŞ'TA KARNELER DAĞITILDI YAZ TATİLİ BAŞLADI

   Kaş ilçesinde 2017- 2018 öğretim yılı karne töreniyle sona erdi.

   Antalya’nın Kaş İlçesi’nde 2017- 2018 öğretim yılının sona ermesi nedeniyle, karne dağıtım töreni düzenlendi. Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, “Çocuklar haydi tatile” diyerek, öğrencilere yaz tatilini başlattı.

    Kaş’taki karne dağıtım töreni, Kaş Merkez İlk ve Ortaokulu’nda yapıldı. Karne dağıtım törenine Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Okul Müdürü Yusuf Alagöz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törene katılan Kaymakam ve diğer protokol üyeleri, bir sınıfa girerek her öğrenciye tek tek karnelerini dağıttı. Ardından okul bahçesinde bir tören düzenlendi. Törende, Kaş Merkez Ortaokulu’nu birinci olarak bitiren Deniz Yaren Duman, ikinci olarak bitiren İpek Süer ve üçüncü olarak bitiren Sena Ayaz’a Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar ve protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

    Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer törende yaptığı konuşmasında” sizleri çok seviyoruz. Siz bizim geleceğimizsiniz. Hepinize sağlıklı bir tatil diliyorum dedi.

    Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar ise yaptığı konuşmada” Bir öğretim yılının sonuna geldik. Yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Tatil başlıyor.  Tatil demek eğlenme ve dinlenmedir. Bu yaz tatilinde Kaş’ta bol bol denize girin. Spor yapın. Fırsat bulursanız güzel Türkiyemizi gezin ve tanıyın. Ama tatilde bir şeyi ihmal etmeyin. Bol bol kitap okuyun. En iyi dinlenme yöntemlerinden biri kitap okumaktır. Haydi çocuklar tatile” dedi.

KAŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FARUK ATILGAN:BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİN DAHA SONUNA GELDİK

Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan okulların 2017- 2018 yılı eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ilgili olarak  yaptğı konuşmada”Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı toplam 68 kurumumuz ve 9 bin 515 öğrencimiz ile bir eğitim öğretim dönemini daha sorunsuz olarak tamamladık. Kaş Merkez İlk-Ortaokulu öğrencilerimize karnelerini verdikten sonra, okulda dereceye giren öğrencilerimize de hediyelerini takdim ettik. Öğrencilerimizi Yaz tatiline gönderirken; tatilde bol bol sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunmalarını, bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Hatta çocuklarımızın anne babalarıyla beraber yaptıkları kitap okuma etkinlikleirinin aile iletişimine olumlu katkı sağlayacağı düşüncesini paylaşıyor ve tüm velierimize tavsiye ediyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hazırlık çalışmalarına başlayıp, Eylül ayında öğrencilerimizie eğitim ortamlarının hazır olmasının gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin istikrarı ve gelişmesine dün olduğu gibi, bugün de katkı sağlamaya devam edeceğiz. Tüm bu gayret içerisinde özverili çalışmaları ile desteklerini hep hissettiğimiz Okul ve Kurum yöneticilerimiz ile tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz”diye konuştu.
 
   
 
Editör: TE Bilisim