Kaş İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım, görevinden istifa ederek MHP’den  Kaş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
Antalya’nın Kaş İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım, görevinden istifa ederek MHP’den  Kaş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Yıldırım, bugüne kadar Kaş Belediye Başkanlığı için MHP’den aday adayı olan ilk kişi oldu.
Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım görevinden istifa ederek MHP’den aday adayı oldu. Yıldırım, MHP’den Kaş Belediye Başkanlığı aday adaylığını Kaş Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlediği toplantı ile açıkladı. Yıldırım’ın ada adaylığı açıklamasına Kaş MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Demirel, Kaş’ın MHP’li Belediye Meclisi üyesi Muzaffer Gökçül, ilçe yöneticileri, partililer, mahalle muhtarları ve Yıldırım’ın dostları katıldı. Yıldırım, Kaş’ta yerel  seçimlere katılmak için istifa eden ilk kamu görevlisi oldu.
Başkan Aday Adayı Yıldırım yaptığı konuşmada”Öğretmen olarak, vakıf müdürü olarak 17 yıldır Kaş’a hizmet etmekteyim. Vakıf müdürü ve öğretmen olarak birçok projeye imza attım. Bugüne kadar edindiğim bilgi, beceri, birikimimi ve tecrübemi Kaş Belediye Başkanı olarak 60 bin Kaşlı’ya hizmet olarak sunmak istiyorum. Belediye Başkanı adayı olup, seçildiğim takdirde 60 bin Kaşlı’nın derdi ile dertlenip, hüznü ile hüzünlenip, sevinçlerine ortak olmak istiyorum. Tüm vatandaşlarıma karşı hoşgörülü, eşit mesafede, kucaklayıcı, birleştirici ve bütünleştirici olma sözünü burada veriyorum. Ayırım yapmadan hak, hukuk, adelet içinde hizmet etmek görevim olacak. Bu ilkeler çerçevesinde bundan sonraki görevimi Kaş’ın MHP’li başkanı olarak sürdürmek istiyorum. Büyük bir sesle “Kaş Aşkı Başka” başka diyoruz. Bizimle yürü Kaş diyoruz. Haydi Kaş, Kaş’ta MHP diyoruz. Yıldırım, bu bir proje toplantısı sunumu değil, aday adaylığı açıklaması. Aday olduğum takdirde projelerimi, yapacaklarımı ayrıca açıklayacağım” dedi.
   Başkan Aday Adayı Ayhan Yıldırım’ın konuşmasının ardından MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Yıldırım’a MHP rozeti takarak partimize hoş geldin dedi.
   41 yaşındaki Ayhan Yıldırım, Kaş doğumlu. Atatürk Üniversitesi fen ve Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü mezunu. 1991-1996 yılları arasında Fethiyespor’da profösyönel olarak futbol oynadı. Kaş’a bağlı Çavdır Mahallesi’nde iki yıl sınıf öğretmenliğinin ardından, 2014 yılından bu yana Kaş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’nü yürütüyordu. Evli ve iki çocuk babası.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim