MHP MYK Üyesi, Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul  Antalya’yı ziyaret etti. MHP’li teşkilat üyeleri, Antalya’nın önde gelen işadamları ve esnaflarıyla bir araya geldi.

 Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, partililerle, işadamlarıyla ve esnaflarla buluştu. Yurdakul, gün boyunca  görüşmeler sırasında kendisine eşlik eden MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy ile birlikte önce Doğu garajındaki işyerlerini ziyaret ettiler. Buradan, yakın bir zaman önce araç trafiğine kapatılan Şarampol’deki esnafları ziyaretegiden MHP Milletvekili ve İl Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisinin ekonomiyi geliştirmeyi, işsizliği azaltmayı ve üretimi artırmayı hedefleyen parti programlarını paylaştı.

Görüşmeler sırasında iş dünyasının yaşadığı zorluklarla mücadele ederek istihdamı artırmayı hedeflediklerini ifade eden Yurdakul; ”İşsizlik en büyük kanayan yaramız, vatandaşlarımızın gelirlerini artırmak ve ülkemizde kazanılan her bir kuruşun en adil şekilde milletimizle paylaşılmasından yani gelir adaletsizliğinin ortadan kaldırılmasından yanayız. Üretimi ve turizmi artıracak tedbirlere ilişkinparti politikalarımız ve programlarımız var. Bunları hayata geçirmeyi ve Türk Milletini dünyanın en mutlu ve müreffeh milleti haline getirmek istiyoruz” dedi.

Antalyalı esnafları ziyaretlerinden sonra Konyaaltı’nda bir Asker Mevlidine katılarak vatani görevini yerine getirmek için hazırlanan Ömer Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çekilerek kendisine ve ailesine iyi dileklerini sunan Yurdakul; “Gururlu Türk Milletinin vatansever evlatlara ihtiyacı var, Torosların yiğit çocukları, her ihtiyacında Türk Milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin çağrısını yerine getirmiştir. Yiğit askerimize, vatan hizmeti sırasında Allah’tan kolaylıklar ve şimdiden hayırlı tezkereler dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim