Beşiktaş’ın Süper Lig Şampiyonluğu, tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da kutlanıyor. Ligin 33’üncü haftasında Osmanlıspor’u 3-1 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş’ı destekleyen futbolseverler, Antalya sokaklarını karnavala çevirdi.

Çoluk çocuk, genç yaşlı ellerindesiyah-beyazlı kaşkol, flama ve bayraklarla kent sokak ve caddelerinde tur atan Antalyalılar, zaman zaman trafiği tıkadı.
Beşiktaş'ın Osmanlıspor'u yenerek, Süper Lig'de 14'üncü şampiyonluğu, Antalya'da coşkuyla kutlandı. Maçı restoran ve kafelerde dev ekran karşısında heyecanla izleyen Beşiktaş taraftarı, bitiş düdüğüyle cadde ve meydanları doldurdu. Antalya'da caddelerde konvoy oluşturan siyah beyazlı takımın taraftarı, şehir turu attı. Beşiktaş bayrağı ile araçlarını süsleyen taraftarlar korna çalıp meşale yakarak şampiyonluğu kutladı.Beşiktaşlılar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Atatürk Anıtı üzerine çıkan siyah beyazlı takım taraftarı, bayraklarıyla tezahürat yapıp meşale yakarak, şampiyonluk kutlamasında keyifli saatler geçirdiler.






Editör: TE Bilisim