Antalya 2’inci Amatör lig 4’üncü Grupta ilk hafta  mücadelesinde Kaş’ın Köklü Kulübü Kaş Genç Spor sahasında konuk ettiği Kumluca Toptaş Spor’u 5-1 ‘lik skor ile farklı mağlup etti.  Kaş Ağullu Sahasında  oynanan karşılaşmayı Cem Mustafa Akpınar,Recep Tayyip Biter, Cavit Onur Doğan Hakem Üçlüsü yönetti. Maça Kaş’lı futbol severler, büyük ilgi gösterdiler.

Maç Kaş Gençspor’un başlama vuruşu ile başladı.Maçta 1’inci dakika oynanırken ilk atağı gerçekleştiren Kaş Genç Spor’da Abdullah ceza sahası dışından, yaklaşık 25 metre mesafeden yaptığı mükemmel vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra her iki takımda karşılıklı ataklar yapmaya başladı. Maçta 10’uncu dakika oynanırken gelişen Kaş Gençspor atağında Emre uzak mesafeden düzgün ve sert bir vuruş yaptı, günün başarılı ismi Toptaş Spor Kalecisi Bekir topu kornere çelerek mutlak bir golü önledi. 26 dakikada gelişen Toptaş Spor atağında ceza sahası içerisinde mutlak gol pozisyonunda Olcay’ın yakın mesafeden şutunu kaleci Arif kornere çeldi.

Toptaş bu pozisyondan sonra yakaladığı üst üste fırsatları gole çeviremedi.36’ıncı dakikada yine ceza sahası içerisinde yaşanan tehlikeli pozisyonda Toptaş Spor’lu Abdullah mutlak gol pozisyonunda topu avuta attı. İlk yarının son dakikaları oynanırken her iki takımda net gol pozisyonları yakaladılar ve değerlendiremediler. Bu ataklar da özellikle günün başarılı ismi Toptaş Spor Kalecisi Bekir yaptığı kurtarışlar ile  farkın açılmasına izin vermedi. Maçta 44’üncü dakika oynanırken Gelişen Kaş Gençspor atağında Ceza sahası içinde topla buluşan Abdullah kendisinin ve takımının ikinci golünü attı 2-0 Maçta ilk yarı bu skor ile kapandı.
 
Maçta ikinci yarıya konuk Toptaş Spor’un vuruşu ile başlandı.Başlama vuruşu ile atağa kalkan Kaş Genç Spor Umut’un boş pozisyonda attığı gol ile 3-0 öne geçti. Golden sonra Kaş Genç Spor ataklarını sıklaştırdı ve üst üste gol pozisyonları yakaladı ve bunları değerlendiremedi.Toptaş Spor ise kontra ataklar ile etkili olmaya çalıştı.Maçta 55’inci dakika oynanırken Toptaş Spor’lu futbolcu Rasim hakemden sarı kart gördü. Maçta 72’inci dakika oynanırken gelişen konuk takım atağında ceza sahasında topla buluşan Alparslan düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi ve maçta skor 3-1 oldu. Bu dakikadan sonra her iki takımda mutlak gol pozisyonları buldular.Maçta 83’üncü dakika oynanırken gelişen Kaş Gençspor atağında Ahmet  Çamuş takımını 4-1 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra yine ataklarını sıklaştıran Kaş Gençspor maçın son dakikası oynanırken Ahmet’in Eriş’in  ayağından bulduğu gol ile karşılaşmadan 5-1 ‘lik farklı bir skor ile ayrılarak Grubun favori takımı olduğunu gösterdi.      
 
Editör: TE Bilisim