KAŞ KINIKSPOR 11 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00’DE KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE  FİNİKE BELEDİYESPOR’U  YENMEK İÇİN OYNAYACAK

Antalya Süper Amatör Lig'de (SAL) play-off'un üçüncü  haftasına 11 Şubat Pazar günü saat 14:00’de oynanacak maçlar ile devam edilecek. Kaş Kınıkspor sahasında oynanacak karşılaşmada Kaş Kınıkspor ile Finike Belediyespor karşılaşacaklar. Puan sıralamasında topladığı 4 puan ile yenilgisiz 4’üncü sırada yer alan  Kaş Kınıkspor 1 puanlı ve son sıradaki ve  play off’ta oynadığı 2 maçını da kaybeden Finike Belediyespor karşısında farklı kazanmak için mücadele edecek.Grup maçlarında Kaş Kınıkspor Finike Belediyespor’u sahasında 4-1 mağlup etmiş, Finikede ise  rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Kaş Kınıkspor futbol otoriteleri tarafından bu maçın mutlak favorisi olarak gösteriliyor.

HAFTANIN MAÇI KORKUTELİNDE LİDER KONYAALTI BELEDİYESPOR İLE  KORKUTELİ BELEDİYE SPOR ZİRVE İÇİN KAPIŞACAKLAR

Lider Konyaaltı Belediyespor  haftanın maçında deplasmanda Korkuteli Belediyespor ile karşılaşacak. Namağlup Konyaaltı Belediyespor Korkuteli deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. 9 puan ile lider olan Konyaaltı Belediyespor  ile  topladığı 6 puan ile 3’üncü sırada yer alan Korkuteli Belediyespor arasındaki mücadeleden çıkacak sonuç ,  zirvede yer alan 4 takımı yakından ilgilendiriyor.

GEÇEN HAFTA  KAŞ KINIKSPOR CEFAKAR TARAFTARI’NIN BÜYÜK DESTEĞİ İLE DEPLASMANDAN ALTIN DEĞERİNDE  1 PUAN ALDI

Kaş Kınıkspor ise geçen hafta Muratpaşa deplasmanında 2-2 berabere kalarak evine 1 puan ile döndü. Kaş’tan maça gelen yaklaşık 250 kişilik cefakar Kınıkspor taraftarı  meşaleler yakarak ve tezahürat yaparak maçta baştan sona takımlarını desteklediler. Maçta sahanın yıldızı Kaş Kınıksporlu İskender oldu. Maçın kader anlarında sahneye çıkan İskender attığı 2 gol ile takımını olası bir mağlubiyetten kurtardı.  Kaş Kınıkspor bu sonuçla puanını 4’e çıkararak 4’üncü sırada yer aldı ve zirve takibini sürdürdü.
 
HAFTANIN MAÇLARI 11 ŞUBAT PAZAR / 14:00
 
 
KESTEL BELEDİYE SPOR - - MURATPAŞA BELEDİYE SPOR
KORKUTELİ BELEDİYE SPOR - - KONYAALTI BELEDİYE SPOR
KINIK SPOR - - FİNİKE BELEDİYE SPOR
 
 
PUAN DURUMU
 
TAKIM O G B M A Y AV P
1 KONYAALTI BELEDİYE SPOR 2 2 0 0 3 1 2 9
2 KESTEL BELEDİYE SPOR 2 1 1 0 4 0 4 6
3 KORKUTELİ BELEDİYE SPOR 2 1 0 1 2 5 -3 6
4 KINIK SPOR 2 0 2 0 2 2 0 4
5 MURATPAŞA BELEDİYE SPOR 2 0 1 1 3 4 -1 2
6 FİNİKE BELEDİYE SPOR 2 0 0 2 1 3 -2 1
Editör: TE Bilisim