Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'de bir ilk olarak hayata geçirdiği Okullar Ligi projesinde dördüncü sezon heyecanı ilçelerde devam ediyor. Korkuteli ve Elmalı'da da yaklaşık 1000 öğrenci okullar liginde mücadele ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ve Elmalı ilçe hizmet birimleri, ilçe milli eğitim müdürlükleri, gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlükleri arasında yapılan işbirliği ile Okullar Ligi projesi ilk kez Korkuteli ve Elmalı ilçelerinde hayata geçirildi. Geçen yıllarda beş merkez ilçede gerçekleştirilen Okullar Ligi, bu yıl Korkuteli ve Elmalı ilçelerinin lige dahil edilmesiyle birlikte yedi ilçede faaliyet gösteriyor. Futbol ve voleybol branşlarında başlayan lige, Korkuteli 'de 26 okuldan 500 öğrenci, Elmalı'da ise 24 okuldan 430 öğrenci katılıyor.

İLGİ BÜYÜK

Müsabakalar Korkuteli'de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonunda, Korkuteli Belediyesi kapalı halı sahasında, Elmalı'da ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çim sahası ile kapalı spor salonunda gerçekleştiriliyor. Merkezde olduğu gibi ilçelerde de okullara ve öğrencilere spor malzemesi desteği sağlanırken, müsabakaların ardından öğrencilere sıvı ve gıda takviyesi yapılıyor. Ayrıca ulaşım konusunda sorun yaşayan okullara, Büyükşehir Belediyesi Korkuteli ve Elmalı ilçe hizmet birimleri tarafından servis desteği sağlanıyor. Geçen sezon 4 bin öğrencinin yer aldığı ligde bu yıl rekor katılımla 6 bin 750 öğrenci mücadele ediyor.
 
Editör: TE Bilisim