Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı, Kepez Belediyesi'nin eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı'na 5 binden fazla kıymetli eser bağışladı.
Kepez Belediyesi'nin müze konseptindeki Cemil Meriç Kitaplığı için başlattığı bağış kampanyası devam ediyor. Eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığına, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı da kitap bağışında bulundu. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayrak, 5 binden fazla seçkin eseri Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teslim etti.
AK Parti Kepez ilçe teşkilatına bağışlarından dolayı teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Toplumumuzun çok değerli temsilcilerinin, toplumumuzun değişik kesimlerinin katkıları ile oluşturduğumuz harika bir kütüphaneye onlar da bugün güçlü bir destek verdiler. 5 binden fazla kitapla geleceğe ışık oldular. Gerçekten Antalya'nın en zengin kütüphanesini de başkanımızla, teşkilatımızla, arkadaşlarımızla birlikte vücuda getiriyor olmak bizler için büyük bir mutluluk vesilesi" dedi.
 
Editör: TE Bilisim