BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN TURİZMCİLERE SİTEM

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Rıza Perçin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, her zaman turizmin ve turizmcinin yanında olduklarını söyledi. Çavuşoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren her zaman turizmcinin yanında olduk. Turizm sektörümüze her türlü desteği verdik, veriyoruz. Ancak bir türlü yaranamıyoruz” diyerek sitem etti.

Toplantıda TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri ile ülke genelindeki ve Antalya’daki turizm çalışmalarını değerlendiren Bakan Çavuşoğlu, Türkiye’nin turizmdeki hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydetti. Bakan Çavuşoğlu ayrıca, telefon ile bağlandığı TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile de bir süre sohbet etti.

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.42.11-1024x682

   PERÇİN: ANTALYA’DAN BİR BAKANIMIZ OLMASI BİZE GÜÇ VERİYOR

Bakan Çavuşoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten TÜRSAB Akdeniz Bölge Başkanı Rıza Perçin ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle sayın Bakanımıza bizlerle yakından ilgilendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi ile her zaman iletişim halindeyiz. Antalya’mızdan bir bakanımızın olması, yıllardır bizlerin arkasında güç oluyor. Kendimizi daha kuvvetli hissediyoruz. Sayın Bakanımızı burada TÜRSAB’da ağırlamaktan çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemlerde inşallah kendisinin gücünü daha da çok hissedeceğiz” diye konuştu.

ANTALYA'YA 2024'ÜN İLK ÜÇ AYINDA 553 PROJE ANTALYA'YA 2024'ÜN İLK ÜÇ AYINDA 553 PROJE

WhatsApp-Image-2023-05-24-at-10.42.12-1024x805

Editör: ADEM AYDIN