CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan mitingle ilgili olarak yaptığı konuşmada;"  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in katılımıyla Büyük Antalya Buluşmasını gerçekleştirdik. Antalya'mızın 19 ilçesini ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

CHP KAŞ İLÇE TEŞKİLATI BÜYÜK ANTALYA BULUŞMASINDA

   CHP Kaş İlçe teşkilatı Genel Başkan Özgür Özel'in büyük Antalya buluşması mitinginde biraraya geldiler.

KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR

   Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, CHP ilçe  yönetim kurulu üyeleri,  belediye meclis  üyeleri ve  adaylarından oluşan heyetle birlikte Büyük Antalya Mitingi için Antalya'ya gelen genel başkan Özgür Özel ile biraraya geldiler. 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için Antalya'ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel Büyük Antalya Mitinginde Antalyalılarla buluştu. Başkan Özel  mitinge gelen vatandaşlardan 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerde partisinden aday olan başkan ve belediye meclis üyeleri adayları için destek istedi.

   CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan yaptığı konuşmada;" Teşekkürler çok güzelsin Antalyam. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla Büyük Antalya Buluşmasında yerimizi aldık. Antalya'mızın 19 ilçesini ve Büyükşehir Belediyesini kazanmak için hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın Sesi Olmaya Devam Edeceğiz."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN