Demre İlçesinde düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvasına 182 öğrenci katıldı.

   Demre İlçesinde Okul Sporları kapsamında ilçe Spor Müdürlüğü, Satranç Federasyonu işbirliğiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 2 gün süren bireysel ve takım olmak üzere 2 kategoride düzenlenen Satranç Turnuvasında 182 öğrenci şampiyon olmak ve derece edebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek hünerlerini, yeteneklerini ve bilgilerini ve sabırlarını Satranç Turnuvasını izlemeye gelen konuklara gösterdiler. Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren satrançı sporcu öğrencilere Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan ve Demre İlçe Spor Müdürü Mesut Dikili tarafından düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

   Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan yaptığı konuşmada;"Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Satranç Turnuvasında bireysel ve takım halinde derece alan öğrencilerimize madalya ve kupalarını ilçe Kaymakamımız Sayın Onur Şatıroğlu, Demre İlçe Spor Müdürü Mesut Dikili ile birlikte takdim ettik. Turnuva 5 farklı kategoride 182 öğrencimiz katılım sağlamıştır. Turnuvaya katılım sağlayan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimiz ile velilerimizi tebrik ediyorum."Dedi.

ANTALYA ŞEHİT ASTSUBAY ŞEN'İN CENAZESİ MEMLEKETİ ANTALYA'DA DEFNEDİLDİ ANTALYA ŞEHİT ASTSUBAY ŞEN'İN CENAZESİ MEMLEKETİ ANTALYA'DA DEFNEDİLDİ

Editör: ADEM AYDIN