DEMRE’DE EKMEK ALMAYA GİDEN EMEKLİ ZABITA MEMURU KAZADA ÖLDÜ
Demre ilçesinde ekmek almaya giden emekli zabıta memuru Süleyman Oktaroğlu (77) refüjdeki yaya geçidinden motosikletiyle geçmek isterken, otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitirdi.
Antalya’nın Demre İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, emekli belediye zabıta memuru yaşamını yitirdi. Kaza saat 12.30 sıralarında D – 400 karayolunun Demre şehir için geçişindeki duble yolda meydana geldi. Fırından ekmek alarak Demre yönünden Finike yönüne gitmekte olan 77 yaşındaki 07 SEN 53 plakalı motosiklet sürücüsü Süleyman Oktaroğlu, yolun ortasındaki tel örgülü revüjdeki yaya geçidinden motosikleti ile yolun karşı şeridindeki evine gitmek için sola doğru dönüş yaptı. Bu sırada arkadan gelen plakası öğrenilemeyen Y. E. B’nin kullandığı otomobil, Süleyman Oktaroğlu’nun kullandığı motosiklete arkadan çarptı. Motosikleti önünde bir süre sürükledi. Motosiklet sürücüsü Süleyman Oktaroğlu, çarpmanın etkisi ile duble yolun ortasındaki revüje savruldu. Oktaroğlu kaza yerinde yaşamını yitirdi.
   Kazada yaşamını yitiren 77 yaşındaki Süleyman Oktaroğlu’nun, Demre Belediyesi’nde zabıta memuru olarak çalıştığı ve 1992 yılında belediyeden emekli olduğu öğrenildi. Oktaroğlu evli ve 2 çocuk babası idi.
   
 
Editör: TE Bilisim