Demre'de  Cumhuriyet'in 100. Yılı nedeniyle Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvasında Şehit Adem Akın Ortaokulu şampiyon oldu.

   Antalya'nın Demre İlçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü Yılı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin okullararası öğretmenler voleybol turnuvasında Şehit Adem Akın Ortaokulu şampiyon oldu. Turnuvanın finalinde Demre Anadolu lisesi'ni yenen Şehit Adem Akın Ortaokulu turnuvanın şampiyonu oldu. Voleybol turnuvasında Şehit Adem Akın Ortaokulu birinci, Demre Anadolu lisesi ikinci, Şehit Hüseyin Topkaya ise üçüncü oldu.

MEGASTAR BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ MANAVGAT BELEDİYESİNDE ! MEGASTAR BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ MANAVGAT BELEDİYESİNDE !

   Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan yaptığı açıklamada;" Cumhuriyet'imizin 100'üncü Yılı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin okullararası öğretmenler arası voleybol turnuvası yapılan final maçları ile tamamlandı. Final müsabakaları sonrasında Sayın Kaymakamımız Onur Şatıroğlu katılımı ile derece yapan takımların madalya ve kupalarını takdim ettik. Turnuva sonunda Şehit Adem Akın Ortaokulu birinci,  Demre Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu ise üçüncü oldu. Katılım sağlayan 17 takım ve 205 öğretmenimize ve onlarla birlikte bu heyecanı yaşayan herkese teşekkür ederim."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN