KUMLUCA EXPO SAĞLIKLI GIDANIN BAŞKENTİ KUMLUCA DOMATES İHTİSAS FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI 

TİMUR BÜYÜK HÜKÜMDAR 3 KITAYI  TİTRETEN VE 27 SULTANA DİZ ÇÖKTÜRDÜ TİMUR BÜYÜK HÜKÜMDAR 3 KITAYI  TİTRETEN VE 27 SULTANA DİZ ÇÖKTÜRDÜ

   Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı 27-28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Kumluca Toptancı Halinde gerçekleşecek. 

Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas fuarının hazırlıkları hızla devam ederken Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, fuarın destekçileri Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali Müdürü Abdullah Arıcıoğlu, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen’i temsilen Ebru Soytürk, Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce’yi temsilen Erçin Soytürk ile birlikte basının huzurunda son fuar toplantısını gerçekleştirdi.  

Toplantıda fuar programı ve görevlendirme üzerine bilgi alışverişi yapıldı ve çiftçilere ve katılımcılara davet mesajları verildi.  

   Mustafa Köleoğlu ‘’Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas Fuarı için bütün paydaşlarımızla beraber, kamu kurum ve kuruluşlarıyla beraber toplantılarımızın tamamını tamamlamış bulunuyoruz. Türkiye’nin tek domates ihtisas fuarında hep beraber kurdelemizi hep beraber keseceğimiz ana geri sayımımız başladı.     Perşembe günü yapacağımız açılışımıza tüm Türkiye’deki firmalarımızı ve üreticilerimizi davet ediyoruz’’ dedi.  

Fatih Durdaş ‘’ Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas fuarı Türkiye’nin tek ürün bazlı fuarı olma özelliğini taşımaktadır. Bu yıl 27-28-29 Nisan 2023 tarihleri arasında açılışını yapacağımız için mutluyuz ve heyecanlıyız. Bölgemiz yaş meyve ve sebze üretiminde seracılığın başkenti konumunda bulunması dolayısıyla ilçemizde düzenlenmesini Kumluca Ticaret Borsası olarak önemsiyor ve destekliyoruz’’ dedi.  

   Abdullah Arıcıoğlu ‘’Kumluca çiftçileri için, markalaşma için, Expo çok önemli olduğu için fuarın bu yıl yapılması gerekiyor. Üreticilerimize, ihracatçılarımıza ve Kumluca halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.  

   Erçin Soytürk ‘’Kumluca domatesin Başkenti. Fuarlar ürettiğimiz ürünleri göstermek için ve ülkemizi tanıtmak için çok önemli. Katılımın iyi olacağını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.  

   Selçuk Çınar’’ Daha önceden farklı firmaların yönettiği domates ihtisas fuarını bu yıl değerli başkanımızın taşın altına elini koyarak kendisi şirket kurarak ve onayını alarak Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas fuarını kendisi yapmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tüm katılımcı firmalarımıza ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.  

Ebru Soytürk ‘’Tüm üyelerimizi, bölge halkımızı ve çiftçilerimizi Kumluca Expo Sağlıklı Gıdanın Başkenti Kumluca Domates İhtisas fuarına bekliyoruz’’ dedi.  

image00005image00002

Editör: ADEM AYDIN