Konyaaltı Belediyesi'nin HayatPark'ta 'Sandalyeni al, eğlenceye katıl' sloganıyla düzenlediği 'Yaz'a Merhaba' konseri 7'den 70'e yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

   Konyaaltı Belediyesi, yorucu eğitim öğretim yılını geride bırakan gençler için 'Yaz'a Merhaba' konseri düzenledi. Konser, yaz aylarının gelişiyle birlikte yeniden açık hava etkinliklerinin adresi haline gelen HayatPark'ta gerçekleşti. 'Sandalyeni al, eğlenceye katıl' sloganı ile düzenlenen ve özellikle gençlerin yakından tanıdığı dört müzik grubunun sahne aldığı konser için yüzlerce vatandaş, yanlarında getirdikleri sandalyeler ile konser alanını doldurdu. Saat 19.00'da başlayan konserde gençlerin gece yarısına kadar birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek eğlendi. Yaza merhaba konserine çocuklarıyla gelen çok sayıda aile de renkli görüntüler oluşturdu.

074a50ab7ba6de468cfc18a4ecf776eb

   AÇIKHAVA ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK

   HayatPark'ın, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da çok keyifli konserlere ev sahipliği yapacağını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Yoğun geçen bir yılın ardından özellikle gençlerimizin böyle bir etkinliğe ihtiyaçları olduğunu düşünerek onları yaza merhaba konseri ile buluşturduk. Sahne alan müzik gruplarına ve konsere katılan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. HayatPark'ta yaz boyunca açıkhava etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

ANTALYA 14. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ PERDE AÇTI ANTALYA 14. ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ PERDE AÇTI

Editör: ADEM AYDIN