İran Dini Lideri Hamaney’in Temsilcisine Noel Baba Barış Ödülü  Öncesi Takdir Belgesi  Verildi
     Noel Baba Barış Konseyi tarafından İran’ın cenneti olarak adlandırılan Abat şehrinde yapılan olan Noel Baba Barış Ödülü öncesinde, İran’ın dini lideri Hamaney’in temsilcisine “Takdir Belgesi” verildi.
    Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut, İran’ın Abaat şehrinde yapılacak olan 2018 yılı Noel Baba Barış Ödülü töreni öncesi, Abaat şehrinde bulunan Kan Cami’inde kılınan Cuma namazına katıldı. Namazın ardından İran’ın dini lideri Hamaney’in temsilcisi Dr. Yahya Saleni’ye, İran’da yapılacak olan Dünya Barış Merkezi’nden dolayı takdir belgesi verdi. Cuma namazında verilen hutbede, Türkiye  ile başlayan barış mesajında Türkiye’ye  teşekkür edildi. Cami cemaatı, Cuma namazından sonra Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut’a tek tek teşekkür etti. Dünya barışı için dua edildi.
    Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer Karabulut yaptığı açıklamada” 2018 yılı Noel Baba Barış Ödülü töreni öncesi, İran’da büyük ilgi gördük. Havaalanında devlet yetkilileri tarafından karşılandık. Ödül törenini, Türkiye’nin tanıtımı ve imajı için önemli bir adım olacak” dedi.
   
 
Editör: TE Bilisim