İYİ Parti Kaş Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Gökçe, Kaş Belediye Başkanlığına seçilmesi halinde köylünün tarım ve hayvancılıkla ilgili tüm sorunları tek tek çözeceği sözünü verdi.

MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN KINIK HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET MÜFTÜ TOPALOĞLU'NDAN KINIK HAFIZLIK KUR'AN KURSUNA ZİYARET

   İYİ Parti Kaş Belediye Başkan Adayı Avukat İsmail Gökçe, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler yerel yönetimler seçimler öncesinde ilçe merkezinin yanı sıra bütün ilçenin mahallelerini, köylerini tek tek gezerek birebir vatandaşlarla görüşmeye ve destek istemeye devam ediyor. son olarak gittiği bir köyde tarım ve hayvancılıkla geçinen yaşlı bir kadınla sohbet etme imkanı yakaladı. Yaşlı kadının dertlerini dinleyen ve ona hak veren Başka Adayı İsmail Gökçe, Kaş Belediye Başkanı Kaş Belediye Başkanı seçilmesi halinde köylünün tarım ve hayvancılıkla ilgili tüm sorunları tek tek çözeceği sözünü verdi.

431771437 917906710342728 2283198222430087753 N

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN NASIL BELEDİYECİLİK YAPILACAĞINI KAŞLI HEMŞERİLERİME GÖSTERECEĞİM

Kaş’ın sadece merkezi değil, köylerinin sorunlarının da önemli olduğunu belirten Başkan Adayı Gökçe yaptığı konuşmada; “31 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak ekip arkadaşlarımla birlikte Kaş’ta nasıl belediyecilik yapılacağını tüm hemşehrilerime göstereceğim. Bizim için ilçenin merkezinde yaşayan insanların sorunları kadar köylerinde yaşayan insanların da sorunlarına çözüm bulmak ve destek olmak çok önemli. Hemşehrilerimin desteğiyle belediye başkanı seçildiğimde görevimi en iyi şekilde yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın “ Dedi

Editör: ADEM AYDIN