CHP Kaş Kasaba Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı.

   Cumhuriyet Halk Partisi Kaş ilçesinin Kasaba Mahallesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, belediye meclis üyeleri ve adayları, CHP Kaş İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kasaba Mahalle Muhtarı Süleyman Özen, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

   CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan yaptığı konuşmada;"Bugün, Kaş kasaba mahallesi seçim ofisimizin coşku dolu açılışını gerçekleştirdik. Sıcak mahalle gezisi ile bir araya geldik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladık. Sizlerle birlikte geçirdiğimiz ve daha güçlü bir yarının temellerini atmaya adadığımız başlangıçta, bir araya gelmek, ihtiyaçlarınızı dinlemek çözümler üretmek tek hedefimiz.Birlikte Yöneteceğiz!

   Ayrımcılığın olmayacağı, eşit ve adaletli bir dönemi hep birlikte inşaa edeceğiz."Dedi.

KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR KAŞ'IN YANIBAŞINDA İSKELE YAPLIP İMARA AÇTILAR

CHP KAŞ KlNlK SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ TÖRENLE AÇlLDl

CHP Kaş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı.

Kaş İlçesinin Kınık Mahallesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi Kınık Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı törenle yapıldı. Açılışa 22. Dönem CHP Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Şükrü Koçak, CHP Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

   CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan Kınık Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada;"Kınıklı hemşehrilerimiz ile muazzam bir heyecan ve coşkuyla dolu seçim merkezi açılışımız gerçekleştirdik. Sırasıyla İlçe Başkanımız Mehmet Vural Arıkan, Meclis üyemiz Şükrü Koçak ve 22.Dönem Milletvekilimiz Tuncay Ercenk konuşmalarını yaptılar. Kelimeler farklı olsa da verdiğimiz sözler birdi. İlginize ve sevginize layık olmak için var gücümle çalışacağıma, hiç kimseyi ayırmadan bütün vatandaşlarıma eşit hizmet edeceğime söz veriyorum. Sağ olun, var olun."

Editör: ADEM AYDIN