MEHMET GÖZALICI KUR'AN KURSUNDA BİR HAFIZ DAHA MEZUN OLDU

   Kaş Müftülüğü'ne bağlı İslamlar Mahallesi Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu'nda eğitim gören Nehir Köz, hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Böylece Kaş'da ilk Kız Hafızlık Kur’an Kursu olma özelliği taşıyan Mehmet Gözalıcı Kur'an Kursu, beşinci hafızını da yetiştirmiş oldu. Hafızlığını tamamlayan Nehir Köz için kursunda taç takma merasimi düzenlendi. Programda konuşmasını yapan Kaş İlçe Müftüsü  Turgut Topaloğlu, "Cenab-ı Hakk'ın her harfini koruduğu Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in zihni ve kalbi taşıyıcısı ve hafızı olmak, erişilmeye layık en şerefli unvanların başında gelir.  Sizlere, ailenize ve sizi yetiştiren hocalarınıza yürekten teşekkür ediyorum. Hafızlığını ikmal eden hafize kardeşimizi de tebrik ediyorum." dedi.

Hafız Nehir Köz tarafından okunan Kur'an tilavetinin ardından, şiirler ve naat-ı şerif seslendirildi. Düzenlenen taç takma ve mezuniyet merasiminde Hafız Nehir Köz'e Kaş Müftüsü Topaloğlu tarafından altın ve çiçek hediye edildi.

Düzenlenen programa Kaş Müftü Topaloğlu'nun yanısıra eşi hanımefendi, Hafız Nehir Köz'ün ailesi, kurs yönetici ve öğretmenleri Betül Yazıcı, Melek Güngör, Sevde Nur Ateş, Hanife Tıraş, diğer hafız adaylarının aileleri ve öğrenciler katıldı.

FRENK İNCİRİ GEÇİM KAYNAĞI FRENK İNCİRİ GEÇİM KAYNAĞI

Program pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Editör: ADEM AYDIN