“E-TİCARET, KADIN GİRİŞİMCİLERE SINIRSIZ İMKANLAR SUNUYOR” “E-TİCARET, KADIN GİRİŞİMCİLERE SINIRSIZ İMKANLAR SUNUYOR”

   Kepez Belediyesi'nin bu yıl beşincisini düzenlediği Kepez Kitap Fuarı, kitapseverlere kapılarını açtı. Mimar Sinan Kongre Merkezi'ndeki fuar, 13 Mayıs'a kadar 114 yazar, 330 yayınevini Antalyalılarla buluşturacak.

   5. Kepez Kitap Fuarı başladı. Mimar Sinan Kongre Merkezi'ndeki fuar, yoğun katılımla açıldı. Kepez Kitap Fuarının açılışına Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, AK Parti Antalya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü katıldı. Fuarın açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 5 yıldan bu yana emek emek büyütülen ve şehre önemli bir değer kazandıran Kepez Kitap Fuarı'nın kapılarını bir kez daha kitapseverlere açmanın mutluluğunu dile getirdi.

19bff3a9cef87b3fa33ce0f7bafb98d1

TÜRKİYE'YE ÖRNEK ORGANİZASYON

   Antalya'ya değer katan, Antalya'nın kültürüne sanatına değer katan her bir organizasyonun, kurumsal yapıya ulaştırılan her bir etkinliğin çok kıymetli olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “Ama, bütün bunlarla birlikte bir kitap fuarını Türkiye'ye örnek olacak bir organizasyon haline getirmiş olmak çok büyük bir emek. Bu emeğe çok büyük bir hürmetle, bu organizasyonu bugünlere getiren benim çalışma arkadaşlarıma kocaman bir gönül borcum var" dedi.

ULUSLARARASI ANTALYA KİTAP FUARI MÜJDESİ

   Antalya'ya Uluslararası Kitap Fuarı müjdesi vererek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Antalya'ya uluslararası bir kitap fuarı çok yakışır. Antalya'nın dünya sahnesine çıktığı çok farklı bir 20 yıl yaşadık. Antalya'nın 20 yıl önceki  dünyadaki ağırlığına bakıyoruz, bugünkü özgül ağırlığına bakıyoruz, şehircilik anlamında İstanbul'dan sonra dünyada tanınan Türkiye'nin ikinci destinasyonu. O zaman biz burayı uluslararası destinasyonda okumanın, öğrenmenin, bilginin merkezi haline getirebileceğimiz çok farklı bir destinasyon, çok farklı bir merkez kılmalıyız. Önümüzdeki yıldan itibaren Uluslararası Antalya Kitap Fuarını yapmak da bu ekibe nasip olacak" dedi.

   Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle 5. Kepez Kitap Fuarı'nın açılışı yapıldı. Fuarın ev sahibi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açılışa katılan davetlilerle beraber fuarı gezdi. Kepez Kitap Fuarı, 13 Mayıs tarihine kadar 114 yazar, 330 yayınevini Antalyalılarla buluşturacak. 

c7a29dd9d976f88a4ae9a609b599dbcb

Editör: ADEM AYDIN