Antalya'nın Korkuteli ilçesinde düzenlenecek 3. Eğitim Şenliği bilimsel, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirilecek.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan 3. Eğitim Şenliği'nde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 28 Mayıs'ta başlayan şenlik 7 Haziran'da sona erecek. Anaokulundan liseye kadar ilçedeki çocukların bir yıl boyunca yaptıkları etkinliklerin sergileneceği şenlikte bilimsel, sanatsal, kültürel ve atölye çalışmaları ile öğretmenlerin canlı performansları yer alacak. 28 Mayıs Salı günü Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda Çanakkale Müze Sergisi'nin açılışı ile başlayan etkinlik takvimi Kitap Fuarı, Öğretmenlerle Türk Halk Müziği Gecesi, Halk Oyunları ve Türkü Gecesi, Sinan Yağmur'la Aşık Veysel'e Vefa Gecesi, Eğitim Şenliği ve Şiir Dinletisi programlarıyla devam edecek.

HEPATİT, TEDAVİ EDİLMEZSE SİROZA VEYA KARACİĞER KANSERİNE DÖNÜŞEBİLİR HEPATİT, TEDAVİ EDİLMEZSE SİROZA VEYA KARACİĞER KANSERİNE DÖNÜŞEBİLİR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, "Bu yıl 3'üncüsünü düzenleyecek olduğumuz Korkuteli Eğitim Şenliği geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da dolu dolu geçecek. İlçedeki tüm öğrencilerimizin yıl boyunca ürettiği bilimsel, sanatsal, kültürel ve atölye çalışmaları ile öğretmenlerimizin canlı performanslarının sergileneceği bir şenlik olacak. Küçük bir ilçede yapılan bu etkinliğin inşallah tüm Türkiye'ye yayılmasını ümit ediyoruz. 28 Mayıs'ta Çanakkale Müze Sergisi açılışı ile startını verdiğimiz etkinlik 7 Haziranda sona erecek" dedi.

Editör: ADEM AYDIN