Şampiyonluk Yolunda O Sene Bu Sene sloganıyla başarılı karşılaştırmalar gerçekleştiren Kumluca Belediye spor, ligin ikinci yarısında 3 yeni transfer haberi müjdesi verdi. Bölgesel Amatör Lige yükselen Kumluca Belediye spor, başarılı transferleriyle başarısını her geçen gün artırıyor.

Kumluca Belediye ve Kumluca Belediye spor Kulüp Başkanı Mustafa Köleoğlu yeni transferlerin müjdesini vererek yeni transferle gelen futbolcuları makamında ağırladı.

Yeni Transferlerimizle Hedefleri Olan Kumluca Belediye Sporumuza Sahip Çıkıyoruz

Başkan Köleoğlu: ‘’Kıymetli sporseverlerimiz, Kıymetli Kumlucalı Büyük Ailem, Kumluca Belediye sporumuza sahip çıkmaya ve büyütmeye devam ediyoruz. Çünkü bizim hedeflerimiz var. O Sene Bu Sene diyoruz ve bu yıl 3.lige doğru adım atmak için yıl sonunda da BAL Liginde şampiyon olarak inşallah sezonumuzu kapatacağız. Yeni transferlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Yeni arkadaşlarımız takımımıza hızlı bir şekilde ısınıp maçlarda Kumlucalı sporseverlerimizin karşısında olacaklar ve hep birlikte başaracağız.’’ dedi.

Kumluca Belediye Spora Transfer Olan Futbolcular Başkan Köleoğlu’na Teşekkür Etti

Kumluca Belediye Spor’a transfer olup imza atan futbolcular, Malatya spordan  Gökhan Berkay Yıldız, Balıkesir spordan Müslüm Yat, MazıdağFosfort spordan Emir Özbay ligin ikinci yarısında Kumluca Belediye spor forması giyecek.

Gökhan Berkay Yıldız: ‘’Kumluca Belediye Spor gibi güzel bir aileye geldiğim için çok mutluyum. Bize bu ortamı sağlayan Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Umarım birlikte hedefe emin adımlarla ilerleriz. ‘’

Emir Özbay: ‘’Kumluca Belediye sporun yeni transferlerinden biriyim. Hedefe oynayan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Hedeflerimiz doğrultusunda elimden gelen her şeyi yapacağım. Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyorum.’’

Müslüm Yat: Kumluca Belediye spora geldiğim için çok mutluyum. İnşallah hedeflerimize doğru takımca ilerleyeceğiz. O Sene Bu Sene diyoruz ve şampiyonluğa gidiyoruz. Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

TAHA AKGÜL 11. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU TAHA AKGÜL 11. KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU

Editör: ADEM AYDIN