MİNİK ÖĞRENCİLER PİKNİKTE EĞLENDİ MİNİK ÖĞRENCİLER PİKNİKTE EĞLENDİ

   Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, Davul Derisinden Aksesuar Yapma Kursu'na katılan kursiyerlerin el emeğiyle ürettiği sergiyi gezdi. 

229e145ee41a8138e94eeed4061ff2f2

   Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi (AKHEM) ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün iş birliğinde Muratpaşa Gençlik Merkezi'nde ve kurs öğretmeni Ferda Eyisaraç'ın da eğitmenliğinde açılan 'iklim değişikliği', 'küresel ısınma', 'orman yangınları' ve 'deprem' temalı Davul Derisinden Aksesuar Yapma Kursu'na 125 kursiyer katıldı. Genç ve yetişkin kursiyerlerin farklı teknikler uygulayarak, ürettikleri ve üzerlerinde yakma işlemiyle resim ve desenlerle renklendirilmiş olan çeşitli çanta, para cüzdan, kıyafet, saat kordonu, ajanda kabı, bileklik, üç boyutlu duvar panosu gibi birçok deri çalışması eserler, bir alışveriş merkezinde sanatseverlerin beğenisine sunulmuştu.

   Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, AKHEM Müdürü Fedai Yaman, müdür yardımcıları Devrim Akbaba, Şerafettin Kuzucuk ile birlikte sergiyi gezdi. Sergi açılışına katılamayan ve daha sonra gezme imkanı bulan İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, deri çalışması eserleri hayranlıkla inceledi, kurs öğretmeni Ferda Eyisaraç ile kursiyerlerle bir süre sohbet etti. İl Müdürü Çalışkan, "Eğitime katılan kursiyerleri kutluyorum" diye konuştu.

Editör: ADEM AYDIN