CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan yaptığı açıklamada” 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Kaş’ta yeni bir dönemin başlayacağını ve  dönemi birlikte  başaracağını söyledi. Başkan Adayı Demirhan herkesten ama her kesimden oy istiyorum. Sizlerin vereceğiniz oylarla 1 Nisan sabahında baharla uyanacağız.”dedi.

KAŞ KINIK SPOR'UN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ KORKUTELİ SPOR KAŞ KINIK SPOR'UN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ KORKUTELİ SPOR

  CHP KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEMİRHAN TURİZM İŞLETMECİLERLE BULUŞTU

   CHP KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EROL DEMİRHAN TURİZM İŞLETMECİLERLE BİRARAYA GELDİ

CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan ilçedeki turizm işletmecilerle biraraya geldi.

   Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan seçim çalışmaları gezi ve ziyaretleri kapsamında ilçe merkezinde turizm işletmecileriyle biraraya gelerek ilçenin turizm sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştular.

 Bugün gerçekleştirilen toplantıda Kaş'ın önemli paydaşları bir araya geldi. Oda başkanlarımız ve esnaflarımızdan, turizmcilerimize, iş insanlarımızdan yerel halkımıza kadar her kesimden temsilcilerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda önemli konular ele alındı.

 Toplantıya CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları, CHP Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer, turizm işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.

   Toplantıda ilçenin imar sorunlarından başlayarak, turizmin canlandırılması gerekliliği, deniz kirliliği, trafik yoğunluğu ve yolların düzensizliği gibi birçok konu masaya yatırıldı. Özellikle sanayi konusunda 10 yıldır süregelen mücadele ve gelişimdeki yetersizlikler vurgulandı. Katılımcılar arasında dile getirilen önemli talepler arasında yaşlılara yönelik bir bakım evi, engelli platformu oluşturulması, spor faaliyetlerinin artırılması, deniz feneri bölgesinin turistik olarak değerlendirilmesi ve koruma bandının oluşturulması gibi konular öne çıktı. Toplantıda ayrıca, madde bağımlılığı gibi önemli bir sorun da toplantıda detaylı olarak ele alındı. Bu toplantıda gündeme gelen konuların çözümü için birlikte çalışma kararı alındı ve ilgili kurumlarla iş birliği içinde hareket etme sözü verildi. İşimiz Gücümüz Kaş.

KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EROL DEMİRHAN'DAN PALAMUT'A ZİYARET

   CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan beraberindeki heyetle birlikte Palamut Mahallesini ziyaret etti.

   31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kaş Belediye Başkan Adayı olan Erol Demirhan beraberindeki heyetle birlikte Palamut Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Adayı Erol Demirhan, Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, CHP Kaş Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partili vatandaşlar katıldı. Kaş İlçesinin Palamut Ziyaretinde esnafla ve vatandaşlarla seçim çalışmaları kapsamında sohbet ederek, 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerde destek istediler.

   Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan yaptığı konuşmada;"Hizmet için çok bekledin Palamut! Az kaldı, emeklerimizin karşılığını alacağız. işimiz gücümüz Kaş."Dedi.

 KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYl EROL DEMİRHAN'DAN ESNAF VE TURİZMCİLERLE BİRARAYA GELDİ

   CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan esnaf ve turizmci işletmecilerle biraraya geldi.

   Cumhuriyet Halk Partisi Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Brlediye Meclis Üyeleri adayları, eski Kalkan Belde Belediye Başkanı ve eski Kaş Belediye Başkan Adayı Saim Karakurt, KUTSO Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, CHP Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kaş İlçe Kadın ve gençlik Kolları Başkanı, Kaşlı esnaf, turizmci işletmecileri, sivil toplum kuruluşları başkanları, temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

   CHP Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan yaptığı konuşmada;" Bugün Ova Mahallesi gezimizin ardından, Kalkan esnaflarımızı ziyaret ettik. Sezon hazırlıklarına başlayan esnafımıza bol bereketli bir dönem diledik. Kaş Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda, Kaşlı esnaf, turizmci ve iş insanları ile toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yoğun olarak sosyal hizmet ile ilgili soruları yanıtladık, çözüm süreçlerini paylaştık. Sıra gerçekleştirmekte, işimiz gücümüz kaş."Dedi.

  CHP'DEN KAŞ ZİYARETİ

   CHP Antalya İl ve Kaş İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkan Adayları Kaş'ı ziyaret etti.

   Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya milletvekili Cavit Arı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, Kaş Belediye Başkan Adayı Erol Demirhan, CHP Antalya İl ve Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaş Belediye Meclis Üyeleri, adayları ve partili vatandaşlar Kaş İlçe merkezi ve mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek seçim çalışmaları kapsamında sohbet ederek destek istediler.

   Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek ziyaretle ilgili olarak yaptığı konuşmada;"Gömbe ziyaretimiz vatandaşımızın coşkusuyla daha da büyük anlam kazandı. CHP İl Başkanımız Nail Kamacı, Milletvekilimiz Cavit Arı, Kaş Belediye Başkan Adayımız Erol Demirhan, İlçe Başkanımız Mehmet Vural Arıkan ve Kaşlı hemşehrilerimiz ile Gömbe Seçim Koordinasyon Merkezi'mizde bir araya geldik. Hepimizin ortak noktası geleceğe güvenle bakan bir Kaş inşa etmek. Bunun için de Erol Demirhan ile birlikte durmadan çalışacağız. Herkesin başkanı, azimle gururla 5 yıl daha."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN