CHP’de kongre takvimine göre Antalya İlçe Örgütleri’nde kongreler 9 Ağustos’ta start verecek. Delege seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı ilçe başkanlığı kongre tarihlerini belirledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Antalya ilçe kongre tarihleri belli oldu. Buna göre Antalya’da ilk kongre 9 Ağustos’ta Gazipaşa’da başlayıp, 5 Eylül’de Serik’te sona erecek. Delege seçimlerinin ardından heyecanla beklenen ilçe kongre tarihleri belirlendi. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresi için CHP Genel Merkezi tarih belirleyecek.

GENELDE SÜREÇ NASIL İŞLEYECEK?

5 Ağustos'ta yapılmaya başlanacak ilçe kongreleri ise 10 Eylül'de son bulacak. İl kongrelerinin başlangıç tarihi de 16 Eylül olarak belirlendi. 15 Ekim'de bitecek il kongrelerinin ardından Parti Meclisi'nin belirleyeceği tarihte olağan kurultay yapılacak. Diğer yandan ilçe kongrelerinde başkanlık için yarışacak adayların seçime dönük çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor. İlçe kongrelerinin öncesinde delege seçimleri için yoğun mesai harcayan başkan adaylarının seçimin yapılacağı son ana kadar vitesi yükselteceklerine dikkat çekiliyor.

CHP MERKEZ İLÇEDE İLYAS DİVARCI İLE DEVAM CHP MERKEZ İLÇEDE İLYAS DİVARCI İLE DEVAM

 HANGİ İLÇE HANGİ TARİHTE KONGRESİNİ YAPACAK?

9 Ağustos Gazipaşa’da başlayacak ilçe kongreleri sırasıyla, 19 Ağustos Manavgat, 20 Ağustos Muratpaşa, 23 Ağustos Korkuteli ve Elmalı, 25 Ağustos Alanya, 26 Ağustos Döşemealtı ve Aksu, 27 Ağustos Kepez, 29 Ağustos İbradı, Akseki ve Gündoğmuş, 31 Ağustos Demre ve Kaş, 1 Eylül Kumluca ve Finike, 2 Eylül Konyaaltı ve Kemer, 5 Eylül’de Serik’te yapılacak.

Editör: ADEM AYDIN