Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Eğirdir Okul Öncesi Şenliği'nin ikincisi yapıldı.

   Çınaraltı Meydanı'nda kortej ile başlayan programa Kaymakam Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından programın açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu gerçekleştirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen şenliğin hayırlı olmasını dileyen Armutoğlu, programın hazırlanmasında emeği geçen başta Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi'ne teşekkür etti.

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYI HASAN ARAT: BEŞİKTAŞ BAŞKANINA HİÇBİR MAKAM PARMAK SALLAYAMAZ BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYI HASAN ARAT: BEŞİKTAŞ BAŞKANINA HİÇBİR MAKAM PARMAK SALLAYAMAZ

   Programda, Gülpembe Anaokulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileri, Atatürk İlkokulu anasınıfı bando gösterileri, Bağlar İlkokulu anasınıfı halk oyunları gösterileri, jandarma ekipleri köpek arama kurtarma gösterileri, Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Neşeli Tayfa Ekibi gösteriler sundu. Kale Meydanı'ndaki oyun alanlarında ise yüz boyama ve birçok etkinlik gerçekleştirildi. 

Editör: ADEM AYDIN