AMAZON.COM.TR'DE OKUL ALIŞVERİŞİNE ÖZEL FIRSATLAR BAŞLADI! AMAZON.COM.TR'DE OKUL ALIŞVERİŞİNE ÖZEL FIRSATLAR BAŞLADI!

    Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk ile Korkuteli Hacı Ethem- Şerife Kavukcu Anadolu Lisesi'ne yaptırılacak 6 derslikli Selen- Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri için protokol imzaladı.

Antalya Valiliği'nde düzenlenen okul protokolü törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mukaddes Birşen, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu ve Emin Öztürk katıldı. Protokol kapsamında Korkuteli ilçesi Aşağıpazar Mahallesi'nde 5922,83 metrekarelik arsa üzerine yapılacak 16 derslikli Selen- Ethem Ruhi Kavukcu Ek Derslikleri'nin yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek.

MÜTHİŞ HAYIRSEVER POTANSİYELİ 

Antalya'nın hayırseverler bakımından en zengin şehir olduğuna değinen Vali Ersin Yazıcı, “Antalya'da pek çok okulumuzu hayırseverlerimiz yaptırmış. Antalya'da müthiş bir hayırsever potansiyeli var. Canı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla ilgisi yok. Kalpte güzellik olmayınca bu hayır çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Sizin gibi gönlü güzel insanlar devletimize ve milletimize katkı sunuyor. Okul ve sağlık tesisi protokollerini çok önemsiyorum. Hem vatandaş hem de bir vali olarak sizlere teşekkür ediyorum. Allah sayınızı artırsın"dedi.

Okul protokolünün imzalanmasının ardından Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Etem Ruhi Kavukcu, Emin Öztürk ve beraberindekiler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: ADEM AYDIN