Antalya’nın Kaş İlçesi İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na İsmail Şah Yılmaz atandı. Yılmaz, görevlendirme yazısını İYİ Parti Antalya İl Başkanı Nizamettin Sağır’dan aldı.

   İYİ Parti Kaş İlçe Başkanlığı’a atanan İsmail Şah Yılmaz, 1977 yılında Antalya’nın Serik İlçesi’nde doğdu.  Evli ve iki çocuk babası. Kaş’a bağlı Kalkan Mahallesi’nde harita mühendisi olarak göre yapıyor. İki dönem Kaş İlçesi MHP İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Olağanüstü MHP Kurultayı için imza verdiği için 20 yılının Eylül ayında MHP’den ihraç edildi.

   Bürosundaki koltuğu Kalkan girişindeki parka koyarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere, siyasilerin koltuk tutkusunu protesto etmişti.

   İYİ Parti Kaş İlçe Başkanlığı’na atanan İsmail Şah Yılmaz; çok zor ama onurlu bir göreve atandım. İlk hedefim, kısa sürede 27 kişilik bir ilçe yönetimi oluşturmak. Ardından kaygısı vatan, millet, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin ortak değerlerine inanan  tüm vatandaşlarımızı bu çatıda toplamak dedi.
 
Editör: TE Bilisim