MHP ANTALYA, ADAY TANITIMININ ARDINDAN SAHAYA İNDİ
ANTALYA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Teşkilatı, aday tanıtımının ardından sahaya indi. MHP 28. Dönem Antalya Milletvekili adayları 14 Mayıs seçimleri için ilk saha çalışmalarını Alanya ve Gazipaşa’da gerçekleştirdi.

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, beraberinde milletvekili adayları ve teşkilat temsilcileri ile birlikte Alanya ve Gazipaşa’da vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu. Milliyetçi Hareket Partisi’ni Antalya’da birinci parti yapmak için seferber olduklarını belirten Abdurrahman Başkan “Bunun için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MHP Antalya Teşkilatı olarak, aday tanıtımının ardından sahaya indiklerini söyleyen MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 14 Mayıs seçimlerinin Antalya’nın ve Türkiye’nin kaderi, Türk Asrının ise mührü olduğunu ifade etti.
Alanya ve Gazipaşa’da vatandaşlardan ve esnaflardan gördükleri ilgiye dikkat çeken MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan şunları söyledi: “Bu yüzden diyorum ki; Akseki’den, Aksu’ya, Alanya’dan, Demre’ye, Döşemealtı’ndan, Elmalı’ya, Finike’den, Gazipaşa’ya, Gündoğmuş’tan, İbradı’ya, Kaş’tan, Kemer’e, Kepez’den, Konyaaltı’na, Korkuteli’nden, Kumluca’ya, Manavgat’tan, Muratpaşa’ya, Serik’e kadar ‘Türk milleti için gece uyumadım, gündüz oturmadım’ diyen Bilge Kağan’ın özü özümüz, sözü sözümüz, duruşu duruşumuz, mücadelesi yol haritamız olacak ve Antalya’da 1. Parti olmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Alanya ve Gazipaşa teşkilatlarına teşekkür
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Alanya ve Gazipaşa teşkilatlarına da teşekkür ederek daha sonra şunları söyledi: MHP 28. Dönem Antalya Milletvekili adaylarımızla birlikte, Alanya İlçe Başkanlığımızı ve yapımı devam eden Alanya Ülkü Ocakları yeni hizmet binamızı ziyaret ettik. MYK üyemiz Sn. Hüseyin Yıldız, İlçe Başkanımız Mustafa Sünbül ve yönetimine teşekkür ederim.
Daha sonra, Gazipaşa İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. İlçe Başkanımız Numan Terzi ve yönetimine teşekkür ederim." dedi.
 
Editör: TE Bilisim