EN GÖZDE İLAÇ ŞİRKETİ: PFİZER TÜRKİYE

   Realta Danışmanlık tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen ‘Türkiye'nin En Gözde Şirketleri' araştırması sonuçlandı. Türkiye genelinden 62 bin 541'i üniversite öğrencisi ve 28 bin 623'ü genç profesyonel olmak üzere toplam 91 bin 164 kişinin dahil olduğu araştırmada katılımcılar, kendilerine yöneltilen sorularla en çok çalışılmak istenen şirketleri ve sebeplerini belirledi.

   Çalışanlarına ve adaylarına yaşam için çalışmanın mutluluğunu, fırsatlarla dolu bir kariyeri, keyifli ve esnek bir çalışma ortamını sunan biyoteknoloji şirketi Pfizer Türkiye, bu yıl Genç profesyonellerin ‘En Gözde İlaç Şirketi' seçildi.

ARAÇ KİRALAMADA ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ARAÇ KİRALAMADA ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

   Pfizer Türkiye Çalışan Deneyimi Direktörü Seda Tamur Oğralı bu başarıyla ilgili şunları söyledi: “Çeşitlilik ve kapsayıcılığın aktif bir destekçisi olarak yalnızca yetenek gelişimine yatırım yapmakla kalmayan, aynı zamanda çalışanların açık iletişim kurabildikleri ve kendilerini değerli hissettikleri bir biyoteknoloji şirketiyiz. ‘Yaşamlara dokunmak için burada sınır yok' diyor; ‘bilim kazanacak' anlayışıyla çalışıyoruz. Çalışanlarımız Pfizer dünyasında ‘yaşam için çalışmanın mutluluğunu' tadıyor, ‘fırsatlarla dolu bir kariyer' yoluna sahip oluyor, ‘keyifli ve esnek bir çalışma ortamı'nın tadını çıkarıyor. Öğrencilerin ve genç yeteneklerin gözünden değerlendirilen bu kıymetli anketin sonucunda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ‘Türkiye'nin Gözde Şirketleri'nden biri olmanın yanı sıra ‘Genç Profesyonellerin En Gözde İlaç Şirketi' olmanın gururunu yaşıyoruz.”

Editör: ADEM AYDIN