Kaş'lı Dostlar,

Dün akşam, Kaş  Antik Tiyatro da ilk konserimi  dinledim. Ateş & Diva Music On Fire etkinliğinde Organizasyonu Sayın Didem Çapa Hanımefeni'nin de  katkıları ile  Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ve Kaş Belediye Başkanlığı birlikte  gerçekleştirmişler.  Kaş Belediye Başkanı Sayın Halil Kocaer de bizzat katılarak bizleri keyiflendirdiler.

Grammy Ödülleri Adayı Demetra George Mustafaoğlu ve Uluslararası Kontrtenor Nuri Harun Ateş, hem kulaklarımızdaki pası silmiş oldular, hem esprilerle bizleri  eğlendirdiler, hem de  Barok dönem aryaları hakkında kısa ve  aydınlatıcı bilgilerle bizlere çok güzel bir  akşam geçirttiler. Yaşı küçük, sesi büyük Peri'yi de unutmamak lazım. Piyanist olarak sahne alan isim ise Barış Büyükyıldırımdı .Saatlerin nasıl geçtiğini anlamadığımız müzik ziyafeti çekmiş olduk.

Şahsım ve  Kaş Aydın haber  gazetesi adına tüm organizasyon  emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim, bu tür organizasyonlar aksaklıklar hiç olmuyor mu olsa bile, bizler sanata ve neşelenmeye ihtiyaçları olanlar olarak, bardağın dolu tarafını görmek üzere yol çıktık. Küçük detaylar da boğulup birbirimizi olumsuz eleştirmek istemiyoruz..

Sanatla kalın...