Keyifle geçireceğimiz bir hafta olsun dostlarım. 10 Ocak 2018 Çarşamba akşamı  Saat 20.00  de değerli şairimiz Şükrü Erbaş'ı ağırlayacağız. Belediye  binası'nın toplantı salonunda, mesai sonrası yapılmasının sebebi çalışan dostlarımızın da katılabilmesi, bu olanağı sağlayan  ve emeği geçen herkese teşekkürü  bir borç biliyoruz.

Başta bizlere, Kaş da aramıza  yeni katılıp kendi şiirleri ve ödüllü kitapları ile tanıştıran  genç  ve idealist öğretmenlerimizden Abuzer Gülpınar  olmak üzere,  Kaş Eğitim Sen Başkanı, emektar öğretmenlerimizden Önder Saraç olmak üzere, böyle bir olayda buluşmamıza olanak tanıdıkları için  hepsine minnettarız.

 Abuzer Gülpınar öğretmenimiz kimdir, çok kısa da olsa size özgeçmişini  paylaşmak isterim. Değerli Şairimiz Şükrü Erbaş için ayrı bir yazı yazacağım, kendisini basın ve sosyal medya  yolu ile tanımamız daha kolay.

 Bereket, Şans ve Başarı  ile geçecek bir hafta olsun hepimize,  Kaşlı dostlarım.

 ABUZER GÜLPINAR

  Şair. 1984'te  Adıyaman'da doğdu. Lisansını  Yüzüncü Yıl Üniversitesi  Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nde (2004), yüksek lisansını  Maltepe Üniversitesi İnsan Hakları Anabilim Dalı’nda (2015) tamamladı.

İlk şiiri 2009'da  yayımlandı. Şiirleri; Varlık, Hürriyet Gösteri, Şiirden,  Evrensel Kültür, Patika, Deliler Teknesi,  Lacivert, Sincan İstasyonu,  Mühür,  Hayal gibi edebiyat dergilerinde  ve bazı  şiirleri İngilizce'ye çevrilerek Londra'da yayımlandı.
Eserleri: Başım Kirazlı ( Tekin Yayınevi, 2014)  Kira Kuşları (Tekin Yayınevi, 2017)

Ödülleri:
 2013 Cemal Süreya Şiir Ödülü (Başım Kirazlı  ile).
 2016 Attilâ İlhan Şiir Ödülü ( Kira Kuşları ile).